Antieke Portglazen Vers

Antieke Portglazen Vers. Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen. Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Antieke kristallen portglazen met wilhelmina ruit en waaier slijpsel.

8 Antieke Port Glazen Set Antiek Port

Hier 8 Antieke Port Glazen Set Antiek Port

Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen. De glazen hebben een uitgeslepen pointil, 19e eeuws. Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka.

Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag.

Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag. Afmetingen zijn l 1.04m b 44cm h 83cm dikte blad 7cm. Val saint lambert geslepen kristallen parfumverstuiver. Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen. Afmetingen zijn l 78cm h 41cm.

6 Royal Leerdam Allure Portglazen

Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910. Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk. Nov 11, 2021 · vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. Vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Afmetingen zijn l 78cm h 41cm.

Glas Kristal Van Der Heijden Antiquairs

Nov 11, 2021 · vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk.. De glazen hebben een uitgeslepen pointil, 19e eeuws. Nov 11, 2021 · vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag. Van henk nijssen, dat wordt gevolgd door 213 personen op pinterest. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d.

Kristallen Portglazen Antiek Glas En Borrelglaasjes Marktplaats

De glazen staan op een gefaceteerde voet die uitloopt in een kelk met ruit en waaierslijpsel (wilhelmina slijpsel). De glazen hebben een uitgeslepen pointil, 19e eeuws.. De glazen hebben een uitgeslepen pointil, 19e eeuws.

Vind Portglazen In Antiek Glas En Kristal Op Marktplaats

Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag... De glazen staan op een gefaceteerde voet die uitloopt in een kelk met ruit en waaierslijpsel (wilhelmina slijpsel). Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. Val saint lambert geslepen kristallen parfumverstuiver.. Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka.

Vind Portglazen In Antiek En Kunst Op Marktplaats

Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka. De glazen hebben een uitgeslepen pointil, 19e eeuws. 36 euro (voor 6 stuks) Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk... Afmetingen zijn l 1.04m b 44cm h 83cm dikte blad 7cm.

Drinkglazen Portglazen Conisch 6 Stuks

36 euro (voor 6 stuks). Nr km 104 oude brocante houten kader met krijtbord erin. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910. De glazen hebben een uitgeslepen pointil, 19e eeuws.. Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka.

Glazen Brocante En Antiek T Bagatelletje Zeeland Serviesgoed Zink Emaille

Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. . De glazen hebben een uitgeslepen pointil, 19e eeuws.

Portglas Kristal Bewerkt Met Gegraveerde Sterretjes Het Derde Servies

Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910. Afmetingen zijn l 78cm h 41cm. 36 euro (voor 6 stuks) Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka. Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. De glazen hebben een uitgeslepen pointil, 19e eeuws. Van henk nijssen, dat wordt gevolgd door 213 personen op pinterest.. Vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk.

Roze Franse Portglazen Set Van 6 Etsy

Prachtig geslepen kristal in druppelmotief.. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. Nov 11, 2021 · vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag... Vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk.

Antieke Mondgeblazen Portglazen Met Geslepen Poot Catawiki

Afmetingen zijn l 78cm h 41cm. De onderzijde van de voet is… De glazen staan op een gefaceteerde voet die uitloopt in een kelk met ruit en waaierslijpsel (wilhelmina slijpsel). Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Val saint lambert geslepen kristallen parfumverstuiver.

Art Deco Likeurglazen Portglazen Set Van 8 Stuks Glas En Kristal Le Brocant Age

Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. . Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910.

Wijnglazen Portglazen Productcategorieen Antiek Zilver

Vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Afmetingen zijn l 78cm h 41cm. Nov 11, 2021 · vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag. Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen. Vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Van henk nijssen, dat wordt gevolgd door 213 personen op pinterest. Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. Antieke kristallen portglazen met wilhelmina ruit en waaier slijpsel. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief.

Saint Louis 6 Wijn Of Portglazen Roty Model Gegraveerd Catawiki

Nr km 104 oude brocante houten kader met krijtbord erin. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. 36 euro (voor 6 stuks) Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet.. Nov 11, 2021 · vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk.

Nr L291 8 Ruitjeskristallen Portglazen Antiek Glas En Kristal Marktplaats

Nov 11, 2021 · vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. .. De glazen staan op een gefaceteerde voet die uitloopt in een kelk met ruit en waaierslijpsel (wilhelmina slijpsel).

Antieke Boheemse Portglazen Met Opgelegd Goud Set Van 4 Antieke Glazen La Vitrine De Caroline

Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk. De onderzijde van de voet is… Val saint lambert geslepen kristallen parfumverstuiver. 36 euro (voor 6 stuks) De glazen staan op een gefaceteerde voet die uitloopt in een kelk met ruit en waaierslijpsel (wilhelmina slijpsel). Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk. Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka. Afmetingen zijn l 78cm h 41cm. Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d.. De glazen hebben een uitgeslepen pointil, 19e eeuws.

Antieke Wijn Glazen Portglazen Gouden Inleg Monogram 5 Catawiki

Afmetingen zijn l 1.04m b 44cm h 83cm dikte blad 7cm. Vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Val saint lambert geslepen kristallen parfumverstuiver.

Antieke Groene Kristallen Portglazen Glas En Borrelglaasjes Marktplaats

36 euro (voor 6 stuks). Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910. Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag. 36 euro (voor 6 stuks) De glazen staan op een gefaceteerde voet die uitloopt in een kelk met ruit en waaierslijpsel (wilhelmina slijpsel). Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk.

Saint Louis Zes Tommy Portglazen Catawiki

Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. Nr km 104 oude brocante houten kader met krijtbord erin.

Art Deco Likeurglazen Portglazen Set Van 8 Stuks Glas En Kristal Le Brocant Age

Prachtig geslepen kristal in druppelmotief... De onderzijde van de voet is… Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. Antieke kristallen portglazen met wilhelmina ruit en waaier slijpsel. Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen.. Val saint lambert geslepen kristallen parfumverstuiver.

Vind Portglazen In Antiek En Kunst Op Marktplaats

De onderzijde van de voet is… Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910.

Wijnglas Portglas Antiek Zilver

Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d.. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Val saint lambert geslepen kristallen parfumverstuiver. Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910. Afmetingen zijn l 78cm h 41cm. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. Nov 11, 2021 · vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Van henk nijssen, dat wordt gevolgd door 213 personen op pinterest. Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk. Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka. Val saint lambert geslepen kristallen parfumverstuiver.

Franse Antieke Zuur Geetste Sherry Of Portglazen Mogelijk Catawiki

Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. De onderzijde van de voet is… Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. 36 euro (voor 6 stuks) Afmetingen zijn l 1.04m b 44cm h 83cm dikte blad 7cm. Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen. Antieke kristallen portglazen met wilhelmina ruit en waaier slijpsel. De glazen hebben een uitgeslepen pointil, 19e eeuws.. Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910.

Portglazen La Vitrine De Caroline

Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag. . De glazen hebben een uitgeslepen pointil, 19e eeuws.

Antieke Boheemse Portglazen Met Opgelegd Goud Set Van 4 Antieke Glazen La Vitrine De Caroline

De onderzijde van de voet is….. Antieke kristallen portglazen met wilhelmina ruit en waaier slijpsel. Van henk nijssen, dat wordt gevolgd door 213 personen op pinterest. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk. Afmetingen zijn l 78cm h 41cm. Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag. 36 euro (voor 6 stuks)

Port Glazen Etsy

Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka. Afmetingen zijn l 78cm h 41cm. Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Afmetingen zijn l 1.04m b 44cm h 83cm dikte blad 7cm. Val saint lambert geslepen kristallen parfumverstuiver. Antieke kristallen portglazen met wilhelmina ruit en waaier slijpsel. Vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Van henk nijssen, dat wordt gevolgd door 213 personen op pinterest.. De onderzijde van de voet is…

Antieke Kristallen Portglazen Met Wilhelmina Ruit En Waaier Slijpsel Antieke Glazen La Vitrine De Caroline

36 euro (voor 6 stuks) Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Val saint lambert geslepen kristallen parfumverstuiver. Afmetingen zijn l 78cm h 41cm.. Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas.

Antieke Kristallen Portglazen Met Wilhelmina Ruit En Waaier Slijpsel Portglazen La Vitrine De Caroline

Nr km 104 oude brocante houten kader met krijtbord erin.. Vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk.

Glasserviezen

Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk. Antieke kristallen portglazen met wilhelmina ruit en waaier slijpsel. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. Nr km 104 oude brocante houten kader met krijtbord erin. Nov 11, 2021 · vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk.. Afmetingen zijn l 78cm h 41cm.

Antiek Glas En Kristal Romantic Table

Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. De glazen hebben een uitgeslepen pointil, 19e eeuws. Antieke kristallen portglazen met wilhelmina ruit en waaier slijpsel. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. De glazen staan op een gefaceteerde voet die uitloopt in een kelk met ruit en waaierslijpsel (wilhelmina slijpsel). Prachtig geslepen kristal in druppelmotief.. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d.

Glasserviezen

Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag. De glazen hebben een uitgeslepen pointil, 19e eeuws. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk. Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka. Afmetingen zijn l 78cm h 41cm.

4 Antieke Gegraveerde Kristallen Portglazen Puntgaaf Antiek Glas En Kristal Marktplaats

Afmetingen zijn l 78cm h 41cm. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag. Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910. Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk. Afmetingen zijn l 1.04m b 44cm h 83cm dikte blad 7cm. Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas.. De glazen staan op een gefaceteerde voet die uitloopt in een kelk met ruit en waaierslijpsel (wilhelmina slijpsel).

Antieke Boheemse Portglazen Met Opgelegd Goud Set Van 4 Antieke Glazen La Vitrine De Caroline

Antieke kristallen portglazen met wilhelmina ruit en waaier slijpsel... 36 euro (voor 6 stuks) Nov 11, 2021 · vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910. Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka. Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. 36 euro (voor 6 stuks)

Antieke Boheemse Portglazen Met Opgelegd Goud Set Van 4 Antieke Glazen La Vitrine De Caroline

Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. 36 euro (voor 6 stuks) Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen. Antieke kristallen portglazen met wilhelmina ruit en waaier slijpsel. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Nov 11, 2021 · vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Van henk nijssen, dat wordt gevolgd door 213 personen op pinterest. Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka. Nr km 104 oude brocante houten kader met krijtbord erin.. De onderzijde van de voet is…

Wijnglazen Portglazen Productcategorieen Antiek Zilver

Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910. Afmetingen zijn l 1.04m b 44cm h 83cm dikte blad 7cm.

8 Antieke Port Glazen Set Antiek Port

Antieke kristallen portglazen met wilhelmina ruit en waaier slijpsel. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk. Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. Nov 11, 2021 · vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. Antieke kristallen portglazen met wilhelmina ruit en waaier slijpsel. De onderzijde van de voet is… 36 euro (voor 6 stuks)

Antieke Groene Kristallen Portglazen Glas En Borrelglaasjes Marktplaats

Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. De onderzijde van de voet is… Vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Val saint lambert geslepen kristallen parfumverstuiver.. De glazen staan op een gefaceteerde voet die uitloopt in een kelk met ruit en waaierslijpsel (wilhelmina slijpsel).

Antieke Wijn Glazen Portglazen Gouden Inleg Monogram 5 Catawiki

Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen... Nr km 104 oude brocante houten kader met krijtbord erin. Nov 11, 2021 · vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen.. De glazen staan op een gefaceteerde voet die uitloopt in een kelk met ruit en waaierslijpsel (wilhelmina slijpsel).

Portglazen Antiek Kristal 6 Antiek Glas En Kristal Marktplaats

Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka. Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen. Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910. Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka. De onderzijde van de voet is… Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag. Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. Vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk. Van henk nijssen, dat wordt gevolgd door 213 personen op pinterest.

Antieke Boheemse Portglazen Met Opgelegd Goud Set Van 4 Antieke Glazen La Vitrine De Caroline

Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka. Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. Nr km 104 oude brocante houten kader met krijtbord erin. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk. Nov 11, 2021 · vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. De glazen staan op een gefaceteerde voet die uitloopt in een kelk met ruit en waaierslijpsel (wilhelmina slijpsel). 36 euro (voor 6 stuks). De glazen staan op een gefaceteerde voet die uitloopt in een kelk met ruit en waaierslijpsel (wilhelmina slijpsel).

Baccarat 6 Portglazen 11cm Periode 1880 Kristal

Afmetingen zijn l 78cm h 41cm... Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. Van henk nijssen, dat wordt gevolgd door 213 personen op pinterest. Afmetingen zijn l 78cm h 41cm. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. De glazen staan op een gefaceteerde voet die uitloopt in een kelk met ruit en waaierslijpsel (wilhelmina slijpsel). Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910.

Antieke Glazen 7x Portglazen 13 Cm Hoog Diameter 5cm En 3 Frisglazen 11 Cm Hoog Lot 938 Art Antiquites Objets De Collection At Middelburgs Veilinghuis Auction Fr English

Afmetingen zijn l 78cm h 41cm. Antieke kristallen portglazen met wilhelmina ruit en waaier slijpsel.. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief.

Wijnglas Portglas Antiek Zilver

Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. De glazen staan op een gefaceteerde voet die uitloopt in een kelk met ruit en waaierslijpsel (wilhelmina slijpsel).. 36 euro (voor 6 stuks)

Verkocht Art Deco Portglazen Likeurglazen Set Van 6 Stuks Verkocht Le Brocant Age

De onderzijde van de voet is….. Afmetingen zijn l 1.04m b 44cm h 83cm dikte blad 7cm. Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. Antieke kristallen portglazen met wilhelmina ruit en waaier slijpsel. Nr km 104 oude brocante houten kader met krijtbord erin. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Nov 11, 2021 · vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Val saint lambert geslepen kristallen parfumverstuiver. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910. Val saint lambert geslepen kristallen parfumverstuiver.

Franse Antieke Zuur Geetste Wijn Glazen Portglazen 12 Catawiki

Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. De onderzijde van de voet is… Val saint lambert geslepen kristallen parfumverstuiver. Nov 11, 2021 · vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk.

Vintage Portglazen Set Van Zes Nachtmann Alexandra Glaswerk Etsy

Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. De onderzijde van de voet is…. Van henk nijssen, dat wordt gevolgd door 213 personen op pinterest.

Morel Antieke Kristallen Wijnglazen Nu Portglazen 7

Prachtig geslepen kristal in druppelmotief.. De glazen hebben een uitgeslepen pointil, 19e eeuws. Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. Vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. De glazen staan op een gefaceteerde voet die uitloopt in een kelk met ruit en waaierslijpsel (wilhelmina slijpsel)... Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag.

Antieke Boheemse Portglazen Met Opgelegd Goud Set Van 4 Antieke Glazen La Vitrine De Caroline

Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. Afmetingen zijn l 1.04m b 44cm h 83cm dikte blad 7cm. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka. Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. Van henk nijssen, dat wordt gevolgd door 213 personen op pinterest. Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d.

Antieke Kristallen Portglazen Met Wilhelmina Ruit En Waaier Slijpsel Antieke Glazen La Vitrine De Caroline

Vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Nr km 104 oude brocante houten kader met krijtbord erin... Afmetingen zijn l 78cm h 41cm.

8 Prachtige Kleine Antieke Likeur Of Port Glazen Antieke Etsy

Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag. Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag. Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910. Vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka. Antieke kristallen portglazen met wilhelmina ruit en waaier slijpsel. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Afmetingen zijn l 1.04m b 44cm h 83cm dikte blad 7cm. Nr km 104 oude brocante houten kader met krijtbord erin. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d.

Val Saint Lambert 8 Stuks Val St Lambert Vsl Gekleurde Catawiki

Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk. De glazen staan op een gefaceteerde voet die uitloopt in een kelk met ruit en waaierslijpsel (wilhelmina slijpsel). Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Afmetingen zijn l 1.04m b 44cm h 83cm dikte blad 7cm. Van henk nijssen, dat wordt gevolgd door 213 personen op pinterest.

Portglazen La Vitrine De Caroline

Afmetingen zijn l 78cm h 41cm. 36 euro (voor 6 stuks) Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen. Antieke kristallen portglazen met wilhelmina ruit en waaier slijpsel. Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet.

Port Glazen Etsy

Prachtig geslepen kristal in druppelmotief... Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag... Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag.

Antiek Frans Kristallen Napoleon Portglas Op Octagonale Voet Set Van Zes Portglazen La Vitrine De Caroline

Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Afmetingen zijn l 78cm h 41cm. Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk.. De glazen staan op een gefaceteerde voet die uitloopt in een kelk met ruit en waaierslijpsel (wilhelmina slijpsel).

6 Antieke Groene Wijnglazen Port Glazen 6 Glas Catawiki

Afmetingen zijn l 78cm h 41cm. Van henk nijssen, dat wordt gevolgd door 213 personen op pinterest. Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk. De glazen hebben een uitgeslepen pointil, 19e eeuws. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen. Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag.. Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910.

Franse Antieke Zuur Geetste Sherry Of Portglazen Mogelijk Catawiki

De onderzijde van de voet is…. De onderzijde van de voet is… Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen. Vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910. Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. De glazen hebben een uitgeslepen pointil, 19e eeuws. Val saint lambert geslepen kristallen parfumverstuiver.

Antieke Glazen La Vitrine De Caroline

Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag.. Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Nov 11, 2021 · vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen. 36 euro (voor 6 stuks) De glazen staan op een gefaceteerde voet die uitloopt in een kelk met ruit en waaierslijpsel (wilhelmina slijpsel). Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910. Van henk nijssen, dat wordt gevolgd door 213 personen op pinterest... Van henk nijssen, dat wordt gevolgd door 213 personen op pinterest.

Kristal Saint Louis Set Van 6 Portglazen Champagnecoupe Cleo Glas L Groenewoud

Vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Antieke kristallen portglazen met wilhelmina ruit en waaier slijpsel. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. Nov 11, 2021 · vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. De onderzijde van de voet is… Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910. De glazen hebben een uitgeslepen pointil, 19e eeuws. Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka. Val saint lambert geslepen kristallen parfumverstuiver. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Nr km 104 oude brocante houten kader met krijtbord erin... Prachtig geslepen kristal in druppelmotief.

6 Royal Leerdam Allure Portglazen

Val saint lambert geslepen kristallen parfumverstuiver. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag. Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen. 36 euro (voor 6 stuks) Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910. Van henk nijssen, dat wordt gevolgd door 213 personen op pinterest. De glazen staan op een gefaceteerde voet die uitloopt in een kelk met ruit en waaierslijpsel (wilhelmina slijpsel)... Afmetingen zijn l 78cm h 41cm.

2 Vintage Portglazen Rei Manuel Antiek Glaswerk En Kristal 2dehands

De onderzijde van de voet is… De glazen hebben een uitgeslepen pointil, 19e eeuws. Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. Vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. Nr km 104 oude brocante houten kader met krijtbord erin. Afmetingen zijn l 78cm h 41cm. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910. Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag.. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief.

8 Antieke Port Glazen Set Antiek Port

Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk.. Van henk nijssen, dat wordt gevolgd door 213 personen op pinterest. Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. De glazen hebben een uitgeslepen pointil, 19e eeuws. Nr km 104 oude brocante houten kader met krijtbord erin. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Val saint lambert geslepen kristallen parfumverstuiver. Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka.. Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen.

Oma Kristal On Instagram 3 Antieke Annagroene Port Glazen Op Facet Kristal Geslepen Voet Izgst Portglaasje Winelovers Wine Wijn Instagram Glas Voet

Nr km 104 oude brocante houten kader met krijtbord erin. Jan 09, 2013 · antieke wijnglazen (nu portglazen?), 6 stuks met geslepen been (waarin een luchtbel) en kraag. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Set van zes handgeblazen kristallen portglazen gemaakt tussen 1890 en 1910. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka. Bij 1 glas ontbreekt een klein stukje van de aanhechting van voet op kelk. Bekijk meer ideeën over steengoed, antiek, glas. Jan 09, 2013 · antieke kristallen wijnglazen (nu portglazen?), 7 stuks, zware kwaliteit, geslepen met luchtbel in het been, hier en daar hebben de glazen een kleine fleebite aan de voet, 1 glas heeft een chip aan de voet. Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen.. Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen.

Antieke Wijn Glazen Portglazen Gouden Inleg Monogram 4 Catawiki

Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Prachtig geslepen kristal in druppelmotief. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Nb de kleur is wit niet groenig zoals op d. Nr km 104 oude brocante houten kader met krijtbord erin. Vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Afmetingen zijn l 1.04m b 44cm h 83cm dikte blad 7cm. Nov 11, 2021 · vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk. Dit soort antieke wijnglazen / portglazen zijn (door hun afmetingen) tegenwoordig ook goed te gebruiken voor gedestilleerd zoals jenever, gin en wodka. Handwerk, wat onder andere blijkt uit de vijf verschillende klanken van de glazen. Vijf prachtige antieke portglazen met een heldere lichtgroene kelk.

Popular posts from this blog

3D Visualizer Portfolio Template Free Download Gratis